Loading...

Korujen puhdistus

Olet ehkä huomannut, että hopeakorusi tummuvat ajansaatossa. Mutta mistä hopeakorujen tummuminen johtuu?

Tummumminen on hopeakoruille ja muille hopeatuotteille ominaista. Hopeinen tuote tummuu, kun hopea joutuu kosketuksiin ilman kanssa ja tummumista vauhdittavat myös kemikaalit, kuten parfyymit, hiuslakka ja kloorattu vesi.

Pitämällä huolta koruistasi takaat niille pidemmän käyttöiän. Valikoimistamme löytyvät puhdistustuotteet hopeatuotteille, hopeakoruille ja helmikoruille. Korujen puhdistustuotteilla saat ajan patinoimat vanhatkin korusi näyttämään taas uusilta ja säihkyviltä. Puhdistustuotteet ovat edullisia ja helppoja käyttää, eikä korujen puhdistus vie aikaasi muutamaa minuuttia enempää. Hopeakorujen tummumista voit välttää säilyttämällä korujasi valolta suojattuna ja irrallaan muista materiaaleista. Koruille joissa on tarkoituksella tummennettuja kohtia suosittelemme puhdistamiseen hopeanpuhdistusliinaa ja kokonaan hopeiset tuotteet voit puhdistaa nestemäisellä puhdistusaineella upottamalla korun hopeanpuhdistusaineeseen.


 

  • Pearl clean-puhdistusaine-thumbnail
Hagerty
10,00 €
  • STAINLESS STEEL CLOTH-thumbnail
11,00 €
Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön