Kauppakatu 24, Kauppakeskus Iso Myy

| |
Loading...

Tervetuloa Kulta Nalleen!

Yrittäjävetoinen Kulta Nalle on palvellut asiakkaitaan Joensuussa jo yli 30 -vuoden ajan. Olemme nähneet alamme trendien mahtavimmat tuulet ja päässeet tarjoamaan asikkaillemme kauneimmat tuotteet heidän jokaiseen elämänvaiheeseensa. Muistot tärkeimmistä hetkistä tallentuvat koruihin, jotka kertovat tarinaa perintönä sukupolvelta toiselle.

Joensuussa kauppakeskus Iso Myyssä sijaitseva kilvijalkamyymälämme on saanut tuekseen tämän verkkokaupan, jossa haluamme mm. välittää asiakkaillemme viestiä yrityksemme arvoista. Panostamme laadukkuuteen, niin tuotteissa, kuin palvelussa. Pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikessa mitä teemme ja haluamme, että asiakkaamme tuntevat olevansa meille tärkeitä. 

Tulitpa sitten läheltä tai kaukaa, olet aina tervetullut meille.

Tuotteista meiltä löydät laajan kattauksen ajattomia klassikoita, sekä viimeisimpiä trendejä maailmalta. Monipuolisen kulta-, hopea- ja timanttituotevalikoiman ohella palvelemme asiantuntemuksella myös kultasepän ja kellosepän asioissa. Toimimme myös valtuutettuna Polar-sykemittareiden huoltopisteenä.

 

KULTA NALLE OY
Kauppakatu 24 (Kauppakeskus Iso Myy)
80100 Joensuu
Puh. (013)-129 130
myynti@kultanalle.fi

 

Avoimet työpaikat
Tällä hetkellä meillä ei ole avoinna olevaa työpaikkaa, mutta meille voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen
heli.lillunen@kultanalle.fi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön